Kada su se volele dve Škorpije

 

Brajan Adams i Ališa Grimaldi su počeli da izlaza 2009. U braku su i imaju dve ćerke.
Na Internetu se ne mogu naći podaci o Ališi Grimaldi sa kojom je Brajan Adams dobio decu i sa kojom živi devet godina u skladnoj vezi ali je pre nje njegova velika ljubav i značajna veza bila sa 
Sesil Tomsen, danska glumica koja je igrala u filmu o “Džejms Bondu” sa Pirs Brosnanom u filmu “Sutrašnjica nikada ne umire” iz 1997. “54” ( 1998.) i “Kuća luda” ( 2002.) Sa njom je snimio spot za pesmu “Have you ever really loved a woman”.koja je donela neverovatan uspeh i koja je bila nominovana za Oskara. On je inače bio dva puta nominovan za Oskara svojom muzikom za muziku iz filma “Robin Hud ” da Kevin Kostnerom iz 1990. ( “Everything I do, I do it for you” ) i za muziku upravo ovu pesmu iz filma “Tri musketara”.

Sesil je rođena je 29.10.1974. Od 1991.- 2002. bila je u vezi sa Brajan Adamsom, a on 5.novembra 1959. što je donelo strastvenu vezu dve Škorije u tipično Škorpionskom spotu.

Brajan Adams je Škorpija sa Marsom, Suncem i Neptunom u Škorpiji a Mesec u Jarcu i Venerom u Devici a Sesil, dugogodišnja partnerka je bila izuzetno jaka Škorpija sa Suncem, Venerom, Marsom u Škorpiji nad njegovim Neptunom i Marsom i on je bio opčinjen njom a trigon sa Jupiterom u Ribama doneo im je sjajan odnos i ratzuzumevanje. Njen Mesec je u Ovnu u kvadratu sa Saturnom u Raku i ove dve planete su pravile napet aspekt sa njegovim Mesecom u Jarcu i verovatno je želela brak sa njim. Ne zna se ko je koga napustio ali je ona vrlo brzo nakon raskida ušla u vezu sa vršnjakom, danskim muzičarem Tim Kristensenom, Rakom sa Mesecom u Strelcu ( u harmoniji sa njenim Mesecom u Ovnu) sa naglašenim znakom Blizanaca). Njihova veza je trajala četiri godine a za njega se pričalo da je bio u kratkoj vezi podmah posle raskida sa Gvinet Paltrou. Za Ališu Grimaldi se samo zna da je 1981. godište i da je prvo dete sa Brajanom dobila 2011.pripada generaciji koja ima konjunkciju Jupitera i Saturna u Vagi ( polje braka) i ove dve planete su izgleda doprinele da se Brajan odluči za brak sa njom ili bar za porodicu jer su njeni Jupiter-Saturn u sekstilu sa njegovim Jupiter-Merkur u Strelcu. Ona je studirala na Kembridžu i izuzetno atraktivna,lep su par. Imaju i drugu ćerku i očigledno da se Brajan Adams najzad “smirio”.