Dnevni ljubavni horoskop sa ljubavnim asteroidima

Povratak na početnu stranu sajta

 

OVAN ( 20.3.-19.4.)

12.5.2024.

Merkur u vašem znaku u napetom aspektu sa Crnim Mesecom Lilitom vam donosi neku vrstu konfuzije ako ste inače skloni da sumnjate u svoja osećanja ili u osećanja vašeg partnera. Muškarci Blizanci  mogu biti skloni tajnim vezama ili mogu preko posla  upoznati osobu koja će im se dopasti ali Pandora je ušla u Blizance i sve može da se lako obelodani.


 

BIK (20.4.-21.5.)

12.5.2024.

Nemojte ulaziti u raspravu sa onima koji vam uvek kontriraju i sa kojima ne znate kako da komunicirate jer vas iznenade neprijatnim komentarima posebno Vaga koja se oseća superiodno zbog asteroida Viktorije u njenom znaku. Možete dobiti priliku da se sretnete sa osobom koja vas je nekada simpatisala ali vam nešto ozbiljno i zamera moguće da je jedna Škorpija jer je Pluton vladalac Škorije u napetom aspektu sa asteroidom Amorom u vašem znaku.


 

BLIZANCI (22.5.-21.6.)

12.5.2024.

Dan je povoljan za one koji žele negde da izađu i da se sretnu sa osobama koje možda rade u centru grada ili imaju svoju firmu i organizju neki skup.Pandora je ušla u vaš znak i donosi mogućnost otkrivanja neke istine koja će vas šokirati. Ako izađete negde sa partnerom, lepo ćete se provesti. Slobodni Blizanci mogu očekivati poznanstvo preko bliske osobe.

 


RAK (22.6.-22.7.)

12.5.2024.

Nemojte se opterećivati onim što o vama priča jedna Devica ili neki Blizanac jer je Crni Mesec Lilit u astrološkoj kući inoformacija a Pandora u 12.kući neprijatlja. Mesec krajem dana donosi sjajne šanse za pomirenje  jer će iz vašeg znaka obrazovati dobar aspekt  sa  Karmom u Biku. Možete biti u prilici da upoznate nekog s kim ćete imati dobru komunikaciju, naročito ako se radi o vodenom znaku.


LAV (22.7.-22.8.)

12.5.2024.

Ako ste rođeni početkom znaka odgovara vam Viktorija iz polja komunikacije ali ne i Merkur koji donosi trač o Blizancu koji vam se dopada. Pandora na početku Blizanaca ne odgovara rođenim u poslednjoj dekadi znaka jer neko će otkriti njihove tajne posebno kada se radi o nekom vodenom znaku. Ako ste julski Lav sa Škorpijom ne možete lako da nažete zajednički jezik, naročito ako se radi o osobi koja je izuzetno ambiciozna a nemate utisak da je prema vama iskrena.


 

DEVICA (23.8..22.9.)

12.5.2024.

Trudite se da osvojite poverenje osobe koja vam se dopada iako znate da ste po mnogo čemu izuzetno različitog karaktera, naročito ako ste rođeni početkom znaka a radi se o Blizancima ili Ovnu Merkur na kraju Ovna u dobrom aspektu sa vašim Suncem donosi vesti koje će vas šokirati.Želite da je bolje upoznate i verovatno ćete se potruditi da je fascinirate nečim, možda svojim uspesima ili ćete joj ponuditi da joj pomognete u poslu.

 


VAGA ( 23.9.- 22.10.)

12.5.2024.

Pokušavate da uspostavite dobru komunikaciju sa vatrenim znacima ii sa osobama koje žive u inostranstvu i verovatno će vam poći za rukom da se ponpvo vidite.Pandora na početku Blizanaca u dobrom aspektu sa Viktorijom na početku vašeg donosi vesti koje mogu biti za vas povoljne, neko vam može izjaviti ljubav Pokušavate da ubedite Bika da prihvati neku vašu sugestiju i ako ste duže u vezi ili braku, to će vam verovatno poći za rukom.


 

ŠKORPIJA ( 23.10.-21.11.)

12.5.2024.

Tražite povod da biste se videli sa osobom koja je izuzetno simpatična ali nepouzdana i vi ste prema njoj u suštini uzdržani ali to ne pokazujete otvoreno. Bićete u prilci da se sretnet sa Rakom ili Bikom zbog pozicije Meseca u ovom znaku i zbog Karme u Biku i moguće da ćete pomisliti da je moguća ljubavna veza, naročito ako ste dugo vremena već slobodni.

 


 

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

12.5.2024.

Naglašen znak Blizanaca i Vage sa Pandorom i Viktorijom savršeno vam odgovarai vi ćete uspeti  da se organizujete  tako da vam ostane dovoljno vremena za sve aktivnosti ali nećete želeti da propustite sastanak sa osobom koja vam u svemu savršeno odgovara.Verovatno se radi i Ovnu jer je Mars u tom znaku.


JARAC (22.12.-19.1.)

12.5.2024.

Ne bi trebalo da se previše angažujete oko osobe koja je prilčno nestalna i nedovoljno pouzdana kada e radi o emotivnom odnosu posebno ako ste u vezi sa majskim Blizancima..Moguće da ste čuli mnogo toga što vam ne odgovara kada je ona u pitanju, naročito ako želite nastavak veze posle duže vremena ili je ona imala nekoliko veza.

.


VODOLIJA (20.1.-19.2.)

12.5.2024.

Pokušavate da jedan odnos svedete na ono što vama odgovara, korektan ali i sa mnogo uzajamnog poverenja jer je Pluton iz vašeg znaka planeta moći u dobrom aspektu sa Viktorijom i Pandorom koje su u Vagi i Blizancima. Bićete u situaciji da iskreno razgovarate o svemu što vas opterećuje, moguće da se radi o nekim događajima iz prošlosti. Verujete u mogućnost nastavka veze sa jednim vodenim znakom

 


RIBE ( 20.2.-19.3.)

12.5.2023.

Veoma ozbiljno doživljavate sve što se tiče vašeg odnosa sa osobom sa kojom niste uvek bili u sjajnim odnosima. Pokušavate da se priviknete na jednu izuzetno napornu situaciju kroz koju prolazite jer morate da pravite balans između obaveza na poslu i u privatnom životu.Strepit da bi član porodice mogao otkriti o vama nešto što vam ne odgovara jer je Pandora na polektu četvrte kuće doma u dobrom aspektu sa Viktorijom u polju neprijalja