Kako se ponašaju brojevi u ljubavi

Brojevi utiču na nas, na naše odluke, na naš karakter, na naše potrebe kada je u pitanju ljubav, da li vi še dajemo ili dobijamo, šta očekujemo od partnera, da li smo sentimentalni, kako podnosimo raskid ili razočaranje.

Na sajtu www.astrozenit.com u rubrici Numerologija imate osnove numerologije i tu ćete sebe naći u okviru određenog broja, karakteristike vašeg bioritamskom i ličnog broja.

Vašu bioritamsku kombinaciju koja se sastoji od bioritamskog broja ( sabran dan i mesec rođenja,svedne na jednocifreni  broj) koji podleže promenama raspoloženja, vašim reakcijama na događaje, generacijskog ( godina rodjenja svedena na jednocifreni broj) koji govori o genetskoj predispoziciji i ličnog broja ( svednog na jednocifreni dobijen sabiranjem bioritamskog i generacijskog broja) koji predstavlja vaš karakter uvek imajte u vidu kao vaš lični pečat oličen u vidu vladaoca planeta koje vladaju tom kombinacijom, npr.

Rođeni ste 24.4.1990 godine

24+4= 28; 2+8= 10; 1+0= 1 –Jedinica je bioritamski broj

1+9+9+0= 19;  1+9= 10;. 1+0= 1 –Jedinica je vaš lični broj

1+ 1= 2- Dvojka je vaš lični broj

Ovaj datum je izabran nasumice ali ono što pada u oči je da kod vas, kada pogledate sve brojeve koji vladaju vašom numerološkom kombiancijom ima mnogo Jedinica pa tako i snage Sunca, muške, yang energije koja pokreće događaje i koja vam daje mogućnost da budete izuzetno aktivni. Ovo je primer kako treba da analizirate svoju numerološku kombinaciju. Npr. čujete da se Jedinice dobro slažu sa Devetkama ali konkretno ovde u ovoj kombinaciji ima mnogo Jedinica i Devetki a vaš broj je Dvojka. Tako da Vi koji ste pod uticajem Meseca ( Dvojka) pitanje da li ćete moći da izađete nakraj sa toliko jakim energijama Sunca ( Jedinice ) ili Plutona i Neptuna ( Devetka). To bi moglo značiti da vi imate potrebu da putujete ( Sunce- ego, Neptun – putovanje)  i moguće zbog dobre zarade  ( Pluton).Ipak, imajte u vidu da je Dvojka vaš lični broj  i da su to bazične osobine vašeg karaktera ali Vaše reakcije i raspoloženja će biti uvek pod uticajem bioritamskog broja Jedinice tako da bi trebalo da se upravljate prema prognozama koje dobijate za Jedinicu. Ukoliko bi bilo obrnuto da npr. imate mnogo Dvojki u datumu od bioritamskog do onih koji ulaze u vaš datum rođenja a vaš lični broj je neparan npr. imate u vidu da povremeno treba da aktivirate snagu tog neparnog broja jer bi Dvojka mogla da vas previše učini pasivnom.

Kako se ponašate u ljubavi kada vam je bioritamski brojem


JEDINICA
Vašim brojem vlada Sunce ali i Mars, vi ste najsliniji Ovnu i Lavu u klasičnoj astrologoiji. Teško vas je pratiti. Možete biti optimistični i direktni, nepredvidivi ali se nikada ne predajete.Preduimate akciju, direktni ste, veseli i razdragani i samouvereni bez obzira da li ste muškarac ili žena.Niste skloni patnji u ljubavi ali možete biti ljubomorani i veoma posesivni. Ne praštate prevaru ali niste zlopamtilo osim ako nemate mnogo Petica i Osmica u datumu rođenja ili u bioritamskoj kombinaciji.Možete biti veomau uporni kada vam se neko dopada i ne pristajete na odbijanje tako da vas partner može smatrati teškom osobom. Vaš optimizam je izuzetno naglašen zbog čega delujete veoma pozitivno na sve,uključujućii partnera ali možete biti i previše napadni u načinu na koji se namećete onima koji vam se dopadaju.


DVOJKA

Mesec, planeta emocija, promenljivog raspoloženja čini vas osobom koja je pod velikim uticajem svega što dolazi iz njenog okruženja. Potrebna vam je ljubav više nego bilo šta, poštovanje i iskrena emocija jer sebe dajete do maksimuma. Veoma ste požrtvovani i spremni da se angažujete oko partnera mnogo više nego on/ona za vas ali vas to ne opterećuje, vama je bitno da vi pružite što više i na emotivnom i na finansijsom planu. Vredni ste kada ste motivisani i možete mnogo da radite da biste upravo partneru tj. partnerki da pružite. Dvojkom vladaju i Venera i Jupiter,dva planete koje su egzaltirane u Raku, znaku kojim vlada Mesec zbog čega imate potrebu za udobnošću i konformizmom ali ako je potrebno, vi ste minimalisat. Možete dugo da prolongirate situaciju koju bi trebalo da rešavate i da se zavaravate da će se problemi rešiti sami od sebe. Često možete da patite zbog ljubavi, naročito ako se brzopleto upoustite u vezu ne razmišljajući mnogo o posledicama, tako da možete da se upustite u vezu sa nekim ko nije slobodan.


TROJKA

Merkur, planeta komunikacije ali i manipulacije vlada vašim brojem kao broj iz potaje jer je vladalac trećeg zodijačkog znaka Blizanaca, inače vama vlada Jupitera, planeta optimizma i velikih ciljeva. Optimista ste i to je vaša najbolja osobina ali lako praštate zbog čega u stvari možete imati problema jer niste u stanju da prihvatite situaciju koja vam ne odgovara. Trebalo bi da naučite da budete mnogo realniji jer možete biti žrtva sopstvene naivnosti. Lako vas je zavesti ali i vi druge zavodite i svesno i nesvesno jer ste izuzetno šarmantni. Ako ste ostavljeni, obično ste zatečeni tom situacijom dugo patite jer se to dogodi neočekivano. Možete često doživeti interesantna poznanstva na putu ili se možete zaljubiti u osobe koje su prisutne u medijima, koje se bave naukom, umetnošću, rade u medijima.


ČETVORKA

Saturn, glavni vladalac vašeg broja kao vladalac Jarca i Vodolije ima potrebu da drži sve pod kontrolom a kako je Saturn egzaltiran u Vagi, polju braka, vama je brak veoma važan i spremni ste da se borite za svoju pozicju u njemu.Imate potrebu za sigurnošću kada je u pitanju ljubav. Želite da znate na čemu ste, da vam partner pruža sve ono što se od njega očekuje od stabilnosti porodične situacije do klasičnog načina udvaranja, do novca i usluga. Pripadate broju koji zna kako da ste postavi ali možete da budete prilično tvrdoglavi i da partneru zamerate da vam ne ispunjava želje.Možete mladi stupiti u brak i u svojoj samouverenosti misliti da možete da organizujete život kako želite ali često u stvari ne uspevate da držite konce u svojim rukama. Vaša krutost u stavovima i prilična doza uzdržanosti može biti problem u ljubavi. Često ste pod stresom jer prikazujete jedno lice svetu a drugo zadržavate za sebe.


PETICA

Merkurovska energija vlada vašim brojema ali i energija Sunca koji je vladalac petog zodijačkog znaka Lava zbog čega ste verovatno upadljivi, egocentrični, često samoživi ali i plemeniti ako vas neko zainteresuje. Neuhvativi ste, uporni, šarmantni, zaljubljivi. Vaš broj najviše zavisi od onih od kojih je sastavljen. Što je više neparnih brojeva u njemu, to ste skloniji da budete veći individualista, možete biti prilično svojeglavi ili egocentrični, nedovoljno tolerantni. Dobro znate šta hoćete i retko otkrivate svoje namere, imate potrebu da vladate situacijom kada je ljubav u pitanju i po potrebi možete biti manipulativni i neiskreni.Pazite da ne uđete u paralelnu vezu ili da ne budete previše samouvereni da možete da rešavate sve probleme samostalno, partner se može osetiti odbačenim. Ukoliko pokušavate da manipulišete sa partnerom da biste tako našli lak način izlaska iz problema, računajte da možete biti odbačeni ili da vas partner može nadmudriti. 


ŠESTICA

Venera planeta estetike, ljubavi i romantičnih osećanja ali i novca vlada vašim brojem uz Mesec i Jupitera jer su ove dve planete egzaltirane u Biku, znaku kojim vlada Venera. planetaImate potrebu za harnominičnim životom, zaljubljivi ste ali i skloni da svoju volju podređujete drugima. Često mislite da ste žrtva nekih okolnosti na koje ne možete da utičete. Pokušavate da se adaptirate na okolnosti koje vam ne idu na ruku i  verovatno ste prilagodljivi. Uglavnom vam se dopadaju lepe osobe i trudite se da i vi budete uvek atraktivni jer vam je to izuzetno bitno, mnogo  polažete na fizički izgled. Kada odaberete partnera koji vam odgovara, verni ste i retko sebi dozvoljavate izlete van braka čak iako ste izloženi velikim izazovima. Vi volite da budete verni.


SEDMICA

Potpuno ste nepredvidivi i malo ko uspeva da vam nametne svoju volju mada ste požrtvovani ali uvek zadržate izvesnu dozu privatnosti koju ne otkrivate. Možete da imate tajne o kojima nikom ne pričate.Ne volite da se bilo ko interesuje za vaš ljubavni život i često imate čudne ljubavi koje vas opterećuju. Najverovanije imate nekoliko komplikovanih veza ili neostvarenih ljubavi koje smatrate velikim psihičkim opterećenjem. Zaljubljivi ste i veoma romantični ali i prilično nerealni. Možete imati nekoliko dramatičnih ljubavi, inače ste skloni da od svog života pravite roman u zavisnosti od brojeva koji ulaze u sastav vašeg bioritamskog broja možete biti veoma pasivni, trpeljivi i veoma direktni.


OSMICA

Imate jaku volju i veliki ste zavodnik, ljubav a posebno erotski život vam je veoma važan. Uspevate da držite kontrolu nad svojim životom mada ste prilično požrtvovani kada vam se neko dopada i spremni ste da učinite mnogo za tu osobu ali kada vam jedna veza dosadi,prekidate. Možete imati nekoliko strastvenih veza i kada vam se neko dopada, spremni ste da se angažujete oko te osobe sve dok je ne osvojite. Ljubomora može biti ozbiljan problem u vezi. Takođe, mogu vas privući posesivne i ljubomorne osobe. Strast, novac i avantura, to su osobine koje uvek vladaju vama čak i kada delujete mirno, kada ostavljate utisak minimaliste, imate velika ambicije uglavnom ka vladanju. Vaša mora da bude poslednja, Ipak, vama vlada Mars, planeta strasti koja vas pokreće ka felrtu i zavođenju.


DEVETKA

Trudite se uvek da vladate situacijom. Vi ste ona strana koja bira partnera i koja se uvek nametne osobi koja joj se dopada. Volite da budete glavni u vezi, da znate da držite kontrolu nad situacijom i često vam to polazi za rukom. Možete da imte samo jednu ili dve veze ali one su kvalitetne i vi se maksimalno trudite oko partnera /partnerke, želite da uvek ima poverenja u vas. Spremni ste da se  posvetite partneru i da mu date na znanje da može da ima u vas poverenje.Želite glamurozan život, da putujete, da imate kvalitetnu vezu i nije vam teško da učinite svee da bi to tako i bilo. U vašem broju se sadrže svi brojevi zato ste društveni i kada ste slobodni imate veoma naglašen društveni život. To vam je važnije od svega, samo da nemate osećaj samoće, zbog čega možete ući u vezu sa nekim ko vam baš i ne odgovara ni intelektualno ni statusno.

Copyright by Jasminka Holclajtner