Dnevni uticaj Meseca
Povratak na početnu stranu sajta

OVAN ( 20.3.-19.4.)

12.5.2024.

Tranzit Meseca koji je u fazi punjenja ide preko Raka za vaš znak to je polje porodice i vi ste zadovoljni načinom na koji rešavate svoje probleme i u tome vam pomaže jedan zemljani znak koji je oduvek pokazivao za vas veliko razumevanje.Mesec je u kvadratu sa Merkurom u dobrom aspektu sa Saturnom. Bolje se razumete sa starijim osobama


 

BIK (20.4.-21.5.)

12.5.2024.

Odgovara vam pozicija Meseca u Rakui jer je to znak kompatilizan sa vašim ali ne shvatate da neko pravi intrige na vaš račun moguće neka Devica ili neki Blizanac Vaša kreativnost je naglašena i vi ste spremni da mnogo učinite i da se mnogo čega odreknete radi uspeha.Oslonite se na jednog Jarca koji vam je privržen.


 

BLIZANCI (22.5.-21.6.)

12.5.2024.

Atmosfera u domu može biti prilično naporna ako ste preosetljivi vi ili neko od vaših članova porodice naročito ako od vas očekuju neku vrstu žrtve.Ne bi trebalo da se upuštate u razgovore o nečemu što je vaš lični problem.Merkur, vladalac vašeg znaka u napetom aspektu sa Mesecom donosi raspravu sa nekom ženom iz porodice.


RAK (22.6.-22.7.)

12.5.2024.

Mesec  u vašem znaku u napeto aspektu sa ratobornim Merkurom u Ovnu i vi ste spremni da o nečemu naširoko raspravljate jer ste u prilici da nekog savetujete. Dobićete pozive sa više strana da se sretnete sa onim akoji uvek imaju šta od vas da nauče. Priželjkujete poziv od osobe koja živi u inostrnstvu.


LAV (22.7.-22.8.)

12.5.2024.

Mesec u polju  tajni i intuicije donosi razmišljanje o nekom novom projektu koji bi mogao biti isplativ posebno ako vas na to nagovara jedan Jarac ili Ribe. Imate mnogo načina kako da se uključite u nove projekte preko kojih možete da napredujete.Nemojte svima otkrivati svoje tajne.


DEVICA (23.8..22.9.)

12.5.2024.

Mesec u polju karijere od prethodnog dana doneo je neke nove ideje od kojih nećete odustati ma šta vam ko pričao. Verujete u mogućnost nastavka veze sa Jarcem, Lavom Blizancima ili Ribama.Pokušavate da shvatite ponašanje jedne osobe koju poznajete preko posla, udvara vam se ali je nedorečena u svom ponašanju.


VAGA ( 23.9.- 22.10.)

12.5.2024.

Mesec u polju prijatelja i vi ste rešeni da osluškujete svoje šesto čulo da ne biste napravili pogrešan poslovni potez jer je Crni Mesec Lilit u polju tajni i intuicije. Verujete da možete da se uključite u neki umetnički projekat koji bi vam doneo lepu reputaciju.Na to vas nagovara jedan Ovan zbog Marsa i Merkura u ovom znaku.


 

ŠKORPIJA ( 23.10.-21.11.)

12.5.2024.

Možete da nađete način kao da uveriete Bika, Raka Ribe ili Devicu da vas poslušaju po nekom bitnom pitanju, moguće da se radi o velikom poslovnom poduhvatu koji bi mogao da bude za vas pravo rešenje ako imate ljubavne probleme. Karma u Biku i Mesec u Raku donose razmišljanja o ulasku u brak.


 

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

12.5.2024.

Atmosfera na poslu je prilično iritantna ali vi ste sigurni u sebe i u svoje procene da ste u pravu kada se radi poslu koji vam može doneti dobru poziciju u društvu.i dobre prihode jee je Mesec u astrološkoj kući posla. Imate mnogo načina da ispravite neku grešku ali vi ne uviđate o čemu se radi.


JARAC (22.12.-19.1.)

12.5.2024.

Inostranstvo je za vas veliki izazov  kao i saradnja sa strancima jer je Pandora u Blizancima otvoila neke nove mogućnosti ali dobro razmislite da nije u pitanju neka provokacija jer je Crni Mesec Lilit u polju inostranstva. Trebalo bi da budete mnogo otvoreniji prema onima koji vam nude neku vrstu pomoći i koji žele da sa vama uđu u zajednički projekat koji bi se radio dosta dugo.


VODOLIJA (20.1.-19.2.)

12.5.2024.

Moguće da vas neko svesno iritira ili provocira ali vi na to ne obraćate pažnju.To je uvek slučaj kada je Mesec u Raku i neko igra na kartu vaše sentimentalnosti Verujete da možete da postitnete više nego što je to realno trenutno moguće ali nećete odustati od cilja iako vam mnogi govore da je nerealan.


RIBE ( 20.2.-19.3.)

12.5.2024.

Neko će želeti da sa vama uspostavi dobru saradnju i ponudiće vam izuzetno dobro plaćen posao a vi ćete se manje više kolebati iako vam nije baš sasvim jasno kako da to sprovedete u delo.Osećate se prilično prevarenim o strane jedne Vodolije.Pluton iz polja tajni i tajnih neprijatelja u dobrom aspektu sa Pandorom na početku Blizanaca čini vas sunjičavi ko je prijatelj vaše kuće a ko ne.