Dnevni ljubavni horoskop
OVAN ( 20.3.-19.4.)

20.5.2023.

Verujete da možete ljubaznošću da postignete mnogo, posebno kada se radi o osobi sa kojom nemate u poslednje vreme sjajan odnos. Nemojte se ubeđivati oko nečega što znate da vašem partneru ne prija kao tema.

19.5.2023.

Nemojte biti kritizerski nastrojeni prema partneru čak i ako za to ima osnova jer će vam to zameriti pošto se trudi da vam izađe u susret po mnogim pitanjima. Ako ste slobodni, na poslu možete upoznati osobu koja će vam odgovarati.


 

BIK (20.4.-21.5.)

20.5.2023.

Dan nakon mladog Meseca niste u stanju da sagledate u potpunosti koje su sve šanse pred vama naročito koliko veliki uticaj imate na partnera ili osobu koja vam se dopada a koja se ponaša pomalo uzdržano. Mars ulazi u Lava i vi postajete nestrpljivi.

19.5.2023.

Romantično ste raspoloženi i uvereni da možete da mnogo toga dovedete u red u svom životu, naročito ako se dugo u vezi ili braku a ne funkcioniše gotovo ništa kao ranije ili imae potrebu da napravite neku promenu.


 

BLIZANCI (22.5.-21.6.)

20.5.2023.

Uvereni ste d adolaze bolji dani i da ćete uspeti da se bolje organizujete kada se radi o zajedničkom životu sa jednim Lavom ili Ovnom.Mnogima se dopadate i pokušavate da sa njima što češće budete u kontaktu jer ni sami ne znate koga biste od onih koji vam se udvaraju odabrali.

19.5.2023.

Dobijate poziv od osobe koja sarađuje sa strancima i verovatno ćete joj dati na znanje da ste voljni da prihvatite neke uslove koje vam je predložio jedan Ovan, Strelac ili  Ribe. Vaš smisao za biznis dolazi do punog izražaja.


RAK (22.6.-22.7.)

20.5.2023.

Nervozni ste jer se ništa ne odvija kako ste planirali. Trebalo bi da se mnogo više trudite oko osobe koja ima ozbiljne probleme ili je okupirana svojom karijerom ako želite da osvojite njeno poverenje ili da ga povratite.

19.5.2023.

Ne želite da se raspravljate ni oko čega, naročito kada se radi o poslu za koji ste verzirani više od onih koji vam dele savete. Verujete da možete da se posvetite nekom novom projektu koji bi mogao da vam donese odlične prihode.


LAV (22.7.-22.8.)

20.5.2023.

Ulazak Marsa u vaš znak donosi neku novu energiju i neke nove mogućnosti o kojima ste maštali. Moguće da se radi o vezi sa osobom koja vam se dopada a koja često putuje. Trudite se da budete spremni za eventualni susret, možda treba da ga inscenirate.

19.5.2023.

Neko namerava da vam se javi i vi ćete verovatno uspeti da se organizujete tako da nađete dovoljno vemena da se vidite sa tom osobom naročito ako znate da se radi o nekom kome ste izuzetno dragi i možda vam se svojevremeno udvarao.


 

DEVICA (23.8..22.9.)


20.5.2023.

Nemate mnogo načina da sredite odnose sa partnerom osim da budete popustljivi. Radite sve ono što drugima odgovara a sebe ste stavili u drugi plan.Ako ste slobodni, mislite da ćete imati prilike da se sretnete sa jednim Bikom ili Ribama.

 

19.5.2023.

Neko želi da se sa vama pomiri ili da vam da na znanje da je spreman da promeni svoje stavove, naročito u vezi sa zajedničkim načinom života ili u vezi sa putovanjem koje ste svojevremeno planirali i iz nekih razloga odložili. Ako ste slobodni, moguće je poznanstvo sa  Ovnom ili Škorpijom i početak veze.


VAGA ( 23.9.- 22.10.)

20.5.2023.

Dobro se slažete sa vatrenim znacim i onimakoji podstiču vaše ambicije. Moguć je susret na javnom mestu negde gde se često okupalju osobe koje se bave istim poslom kao i vi. Dopada vam se osoba koja se bavi umetnošću.

19.5.2023.

Ovo bi mogao biti povoljan dan, naročito ako ste spremni da prihvatite odgovornost za razvoj događaja  u vezi.U nekoj ste vrsti dilemeu odnosima sa okada se radi o osobi koja je dosta dugo pokazivala spremnost da popušta i po nekim veoma bitnim pitanjima.


 

ŠKORPIJA ( 23.10.-21.11.)

20.5.2023.

Pokušavate da se dogovorite sa svojeglavom osobom oko nečega što ona ne prihvata. Ako budete dovoljno uporni, mođete je ubediti da prihvati neke vaše predloge koji se odnose na zajedničko putovanje ili izlazak.

19.5.2023.

Ne koristite   svoje iskustvo, jer ste prilično nervozni u društvu osobe koja vam se dopada. Čak možete na nju ostaviti pogrešan utisak. Pokušajte da pokažete više osećanja i veše razumevanja za partnera. Dopadju vam se Strelac i Blizanci.

 


 

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

20.5.2023.

Slušate šta vam govore iskusniji oni koji su već imali probleme poput vaših. Ne znate da li da li da ih posušate ili da sledite svoju intuiciju. Pokušajte da budete racionalniji sa svojim vremenom i da se ne trošite previše na tuđe probleme.

19.5.2023.

Sa jednim Bikom ili LVOM spremni ste da uradite mnogo toga što se od vas očekuje. Dobro bi vam došao savet jedne Škorpije, Jarca ili Device koji vas dobro poznaju.Imate velike ambicije ali ne i mnogo strpljenja za saradnju sa Vodolijom.


JARAC (22.12.-19.1.)

20.5.2023.

Dobro se slažete sa smirenim tipovima ljudi ali imate utisak da su oko vas sve neke enrgične osobe koje nisu u stanju da vam pruže ono što vam je potrebno. Verujete da možete da se dogovorite sa temperamentnom osobom oko nekim bitnih pitanja.

19.5.2023.

Neko će vam dati na znanje koliko mu značite na prilično romantičan način. Moguće da se radi o osobi koju viđate na poslu ili na nekim većim skupovima gde se pojavljuju poznate ličnosti.Mlad Mesec u polju ljubavi čini vas spremnim da se viđate sa Rakom ili Lavom.


VODOLIJA (20.1.-19.2.)

20.5.2023.

Pokušavate da se sretnete sa Ovnom koga dugo niste videli ali on je verovatno zauzet i nema mnogo načina da se tako organizuje da bi i vama poklonio pažnju. Ako se radi o stalnom partneru, on je uveren da ga zbog nečega ignorišete.

19.5.2023.

Ako ste u vezi sa posesivnim partnerom, naročito ako se radio o osobi koja je svojevemeno bila izuzetno uporna da vas osvoji i povremeno ste izlazili, bilo bi dobro da je sada izbegavate i da se sa njom ne viđate, naročito ako se radi o vatrenom znaku.


RIBE ( 20.2.-19.3.)

20.5.2023.

Niste spremni na kompromise, pre biste primenili neki radikalniji način kako da date na znanje partneru da ste nezadovoljni. On je prilično nervozan jer mu je stalo do vas ali ga druge životne okolnosti onemogućavaju da vam izađe u susret.

19.5.2023.

Pluton u polju tajnih ljubavi u napetom aspektu sa Marsom, vladaocem vašeg  polja posla i inostranstva donosi konfuziju.Pokušate da se ne nervieare ako vas jedan Bik ili neki Jarac budu provocirali po pitanju nekih odluka koje se odnose na ljubavni život.