O ljubavi

Ljubavni horoskop prema tranzitu Meseca

 Tranzit Meseca donosi promene raspoloženja i utiče na emocije


 

OVAN (21.3.- 20.4.)

31.5.2018.

Mesec u Strelcu i Jarcu donosi potrebu da se sretnete sa osobom koja živi u inostranstvu ili sa kojom ste se često viđali negde na putovanjima. Moguća romansa sa tamnokosom osobom sa nekom koja nosi naočare. Verujete u mogućnsot ljubavi na prvi pogled.


BIK (21.4.- 20.4.

31.5.2018.

Vaša potreba za emotivnom i materiajalnom  sigurnošću, koju ćete verovatno potražiti u okviru vaše porodice neće biti baš naročito zadovoljena ako vam je partner Strelac, jer će iskrsnuti neki problemi zbog kojih ćete vi morati da podmetnete leđa. Moguć susret sa Jarcem prema kome niste ravnodušni.


BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

31.5.2018.

Planirate poslove sa strancima ili put gde očekujete interesantne susret. Moguće da ćete se uzdati u sreću i poželeti da se upustite u avanturu sa atraktivnom osobom.Ako se radi o Raku ili Jarcu ili sa osobama koje su rođene pod uticajem Marsa, predstoji strastven susret.


RAK (21.6. – 22.7)

31.5.2018

Danas možete biti prilično  aktivni i pomalo nestrpljivi , možda i previše za vas koji ipak volite da radite u miru.Ukoliko vas ne budu često zvali, zvaćete vi njih, posebno su mogući kontakti sa rođacima, prijateljicama, nekadašnjim simpatijama. Možda ćete naći način da se sretnete sa jednom  Škorpijom.


LAV ( 23.7.- 23.8.)

28.5.2018.

Spremni ste na praštanje, ali ipak samo, ako u tome vidite nečije iskreno kajanje, naročito ako je u pitanju Vodolija .Vaša želja da ostvarite po svaku cenu sa nekim korektan odnos, neće moći da bude ispunjena ako se bude radilo o Raku ili Jarcu jer će pokušati da vam nametnu svoju volju što vama nikako ne odgovara.


DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

31.5.2018.

Dan ćete provesti u krugu porodice i to najverovatnije da će stariji članovi uspeti da vam nametnu svoje stavove, posebno jedan Rak ili Jarac i da će biti spremni da od vas očekuju više pažnje nego što možete da im pružite. Nemojte se nepotrebno nervirati ako Ovan ili Vodolija ne budu ljubazni prema vama.


VAGA (23.9.- 23.10.)

31.5.2018.

Raspoloženi ste za društvo  jedne Vodolije ili Ovna i bićete spremni da otvoreno razgovarate o mnogim problemima. Ako vam se ne bude javila Škorpija ili bićete veoma povređeni jer ste ubeđeni da ste za tu osobu mnogo učinili.Mnogim predstavnicima vašeg  broja više prija samoća nego društvo nekoga ko im ne odgovara.


ŠKORPIJA ( 24.10.-22.11.)

31.5.2018.

Ovo je jedan od napornijih dana naročito ako morate da kontaktirate sa nekim ko vas često iritia ili ako se događa nešto izuzetno na poslu što pokušavate da zaobiđete uz sve moguće izgovore. Prijaće vam društvo starijih osoba u večernjim satima. Pokušajte da se organizujete tako da vam ostane dovoljno vremena za one koji su vam dragi.


STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

31.5.2018.

Ceo dan je prilično stresan, naročito za one koji nisu spremni ni za kakav kompromis, naročito ako se radi o razgovoru u vezi sa novcem, dugovanjima, mogućnošću uspostavljanje neke nove saradnje sa osobom koja vam se u stvari veoma dopad. Trudite se da nađete najlakše rešenje za posao koji vas duže vreme okupiraJARAC ( 22.12.- 19.1.)

31.5.2018.

Moguć je susret sa osobom koja vam je izuzetno draga sa kojom možete da negde izađete da se provedete, verovatno se radi o centru grada  i Mesec vas upravo motiviše da se posvetite onima koje dugo niste videli. Nekome je bitno da na vas ostavi povoljan utisak.


VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.)

31.5.2018.

Mesec u Jarcu u večernjim satima donosi susret sa  onima koji su izuzetno preduzimljivi na poslovnom planu ali uzdržani na emotivnom. Nemate način da se previše angažujete oko osoba koje ne pokazuju interesovanje za vas. Verovatno vas neko u priličnoj meri ignoriše.


RIBE ( 20.2.- 20.3.)

31.5.2018.

Tranzit Meseca preko  Strelca i  Jarca donosi nove susrete koji mogu biti veoma značajni, naročito ako se radi o većem društvu u kome imate šanse da sretnete nekog ko vam se dopada. Može se desiti da budete nepravedni prema nekome ko vam je oduvek bio odan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *