O ljubavi

Ljubavni horoskop prema tranzitu Meseca

 Tranzit Meseca donosi promene raspoloženja i utiče na emocije


 

OVAN (21.3.- 20.4.)

19.8.2018.

Vaše raspoloženje je bolje nego prethodnog dana zbog tranzita Meseca preko Strelca. Imate utisak da možete da utičete na jednog Lava ili Blizance. Sve što ima veze sa odnosima sa vodenim znacima može biti za vas prilično stresno. Vaša nervoza je prilčno naglašena, utoliko pre ako vas često iritira jedan Strelac


BIK (21.4.- 20.4.

19.8.2018.

Mesec u Strelcu vas čini pomalo nervoznim ako niste postigli sve što ste želeli, možda ste pomalo ljubomorni na neki vodeni znak ili vam se neki vodeni znak meša u ljubavni život. Imaćete priliku da se sretnete sa Rakom ili Ribama i da razgovarate o nečemu bitnom u vezi sa vašom budućnošću.


BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

19.8.2018.

Prijatan  dan bilo da ste zadovoljni ili nezadovoljni razvojem situaciji u ljubavi. Dobar aspekt između Merkura, vladaoca vašeg znaka i Meseca vam donosi dogovor sa članovima porodice oko nečeg veoma bitnog ili ćete želeti da sa vama bliski osobama podelite nešto veoma bino. Ako planirate odmor ili odlazak u neko intimno društvo, lepo ćete se provesti.


RAK (21.6. – 22.7)

19.8.2018.

Vaše raspoloženje zavisi u velikoj meri od onoga kako se neko ponaša prema vama, moguće da se radi o jednom Raku, najverovatnije o nekom rođaku ili osobi u koju imate veliko poverenje. Ipak sumnjičavi ste i pokušaćete da shvatite razloge nečije kritike na vaš račun. Dobijate poziv od jedne Ribe koji će vas oduševiti.


LAV ( 23.7.- 23.8.)

19.8.2018.

Tranzit Meseca preko Strelca donosi entuzijazam i mogućnost nalaženja rešenja za zajednčke odnose sa jednim Ovnom, ali pazite da ne budete previše diretkni jer ako se radi o nekom zemljanom ili vazdušnom znaku, neće vam se to uzeti kao plus, naprotiv. Moguća rasprava sa jednim Rakom.


DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

19.8.2018.

Raku je veoma bitno da vam da na znanje  da možete da se oslonite na njega tj. nju. Imaćete mogućnost nalaženja načina da nekom učinite neku uslugu a da to tu osobu ne uvredi. Moguća je romansa sa jednom Škorpijom ili nekim Bikom koji su prema vama oduvek bili predusretljivi.


VAGA (23.9.- 23.10.)

19.8.2018.

Kada Mesec prelazi preko znaka Strelca imate potrebu za sigurnošću i to je potencirano vašom brigom za nekog do koga vam je izrazito stalo. Moguće da smatrate da ste vi ona strana u domu koja treba da napravi balans između svih i da budete na neki način pomiritelj između rođaka.


ŠKORPIJA ( 24.10.-22.11.)

19.8.2018.

Ne bi trebalo da pridajete mnogo pažnje onome što čujete bilo na svoj račun ili na račun nekog ko vam je posebno veoma drag. Trebalo bi da budete mnogo prilagodljiviji i da se ne nervirate zbog ponašanje nekog Bika koji pokušava da vas iritira. Moguće da se vama to ipak samo tako čini.


STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

19.8.2018.

Mesec je jak kada prelazi preko vašeg znaka, podstiče vaš entuzijazam a i jak Jupter  u vašoj dvanaestoj astrološkoj kući zbog čega će vam svašta padati na pamet. Pokazujete razumevanje za one koje volite. Imate osećaj da možete na nekog da se oslonite i ako se radi o Biku, Raku ili Ribama, poslušajte njihove savete ma o čemu da se radi.JARAC ( 22.12.- 19.1.)

19.8.2018.

Trudite se da budete u dobrim odnosima sa jednim Rakom ili Bikom koji pokušavaju da vam daju na znanje da možete da imate  u njih poverenje.Ako ste slobodni, dobićete priliku da upoznate nekog ko će vam se izuzetno dopasti.Ne bi trebalo da se nervirate ako vam se ne javi neki Ovan.


VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.)

19.8.2018.

Mesec u Strelcu vas čini ambicioznim kada se radi o vezi sa osobom koja ima veze sa inostranstvom i  moguće je da se aktivirate u vezi koja je nekada  bila za vas značajna ali možda niste ostvarili onakvu vezu kakvu ste želeli.Trudite se da fascinirate jednog Ovna ili Blzanaca. Nemojte se previše nervirati ako vam se ne bude javio Jarac.


RIBE ( 20.2.- 20.3.)

19.8.2018.

Moguć je susret sa osobom koja vam je izuzetno draga sa kojom možete da negde izađete i Mesec vas upravo motiviše da se angažujete oko nekog ko bi mogao da vam se javi i ko često misli na vas.Verujete da  da ćete uspeti da ovojite jednu Škorpiju ili nekog Raka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *