O ljubavi

Ljubavni horoskop prema tranzitu Meseca

 Tranzit Meseca donosi promene raspoloženja i utiče na emocije


 

OVAN (21.3.- 20.4.)

16.3.2018.
Najtamnija faza Meseca pred pojavu mladog Meseca čini vas veoma tajnovitim i spremnim da prihvatite nešto veoma važno ili nešto što se dešava u sferi emocija. Verujete da ste na pravom putu da rešite jednu dilemu ili nešto što vas je izuzetno zaintrigiralo.


15.3.2018.

Imate mogućnost da se vidite sa nekim iznenada u kasnim večernjim satima jer će Mesec preći iz Vodolije u Ribe što vama može doneti susret sa osobom na koju često mislilte. Trebalo bi da budete iskreniji prema nekom drugom Ovnu ili prema Škorpiji koji od vas očekuju neko objašnjen


BIK (21.4.- 20.4.)

16.3.2018.

Možete doživeti romansu zbog tamne faze Meseca koja vas čini izuzetno sposobnim da osetite ko je za vas idealan partner. Ne bi trebalo da se previše opterećujete onim što jedan Ovan pokušava da vam nametne u ljubavnom odnosu.

15.3.2018.

Trudite se da razumete partnera i njegove razloge zbog čega je možda pomalo uzdržan. Sve što radite neko procenjuje kao izuzetno dobro i divi vam se. Možda će upravo tako neko naći način da vas kontaktira i da sa vama  uspostavit kontak jer Mesec prelazi iz Vodolije u znak Riba, polje prijatelja i javnosti.


BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

16.3.2018.

Tranzit Meseca vas čini inspirativnim i spremnim da se upustite u neki nov posao koji će vam doneti satisfakciju. Verujete da možete da ubedite osobu koja je mnogo starija od va ili mnogo iskusnija kada je posao u pitanju.Upravo preko posla možete sresti osobu koja vam je draga.


15.3.2018.

Radije biste prekinuli odnos sa nekom osobom koja se ne ponaša fer prema vama nego se upštali u obimne rasprave. Mesec u Vodoliji do večernjih sati može doneti potrebu za druženjem sa vazdušnim znacima a kada uđe u Ribe, bićete nešto neraspoloženiji.


RAK (21.6. – 22.7)

16.3.2018.

Tranzit Meseca u tamnoj fazi u Ribama donosi romantično raspoloženje i potrebu da budete sa osobom sa kojom ste na istim duhovnim talasima. Nekome je veoma bitno da vas uveri u svoja osećanja. Imate poverenja u osobu koja vam se dopadao. Želite da osvojite Škorpiju ili Jarca.


15.3.2018.

Dobijate vesti od jedne veoma romantične osobe koja je zaljubljena u vas i koja će želeti da se sa vama sretne. Dobićete priliku da razgovarate o nekim ranijim kontaktima jer Mesec koji prelazi iz Vodolije u Ribe donosi vam šansu da obnovite kontakt sa jednim vodenim znakom.


LAV ( 23.7.- 23.8.)

16.3.2018.

Nije povoljan dan u one sumnjičave i nezadovoljne jer vam tranzit Meseca ne odgovara i bićete verovatno spremni da burno reagujete na nešto što vam ne odgovara. Verujete da ćete moći da uverite partnera da ste lojalni i da ćete mu izaći u susret. Dopada vam se jedan Ovan.


15.3.2018.

Bićete pozvani u neko društvo gde će vam biti izuzetno prijatno. Verujete da možete da se snađete u jednoj pomalo komplikovanoj situaciji koja od vas zahteva da se bolje snalazite u komunikaciji sa osobama koje su prilično zahtevne. Mesec uveče prelazi u znak Riba i čini vas pomalo sumnjičavim i ljubomornim.


DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

16.3.2018.

Niste sigurni da li će neka Vaga uraditi ono što se od nje očekuje i da li će biti sposobna da vas prevari ili da odloži ispunjenje dogovora  u vezi sa izlascima. Mesec u Ribama loše deluje na nju ali povoljno na vas. Nemojte se previše brinuti, imate zaštitu jednog Raka.


15.3.2018.

Želite da se sretnete sa jednim Rakom ili Ribama da biste negde izašli i verovatno ćete imati prijatne momente udvoje a moguće i u većem društvu jer će Mesec biti pre ulaska u Riba u Vodoliji. Ako ste slobodni, nemojte biti previše naporni u kontaktima sa Ovnom ili Blizancima.


VAGA (23.9.- 23.10.)

16.3.2018.

Neko na koga ste računali kada je u pitanju vaš posao ima dobro mišljenje o vama ali vas smatra tvrdoglavim. Tranzitni Mesec preko Vage ne odgovara vam tako da bi bilo bolje da popravite stanje svojih finansija jer partnerka to od vas računa.


15.3.2018.

Tražite način da ispravite svoje greške iz prošlosti ali moraćete da budete iskreni i požrtvovani u protivnom, partner neće imati razumevanja za vas. Ako vam je potrebna podrška u vezi sa poslom, pokušajte da se dogovorite sa poslodavcem, koji bez obzira što vam se udvara a vi ne reagaujete možda na to ima dobre namere prema vama.


ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

16.3.2018.

Ovo je jedan od onih dana kada dobrom taktikom možete postići mnogo. Pitanje je da li vam se  dopadaju Bik ili Rak što bi moglo doneti susret zbog Meseca  u Ribama. U tom slučaju ne računajte mnogo na svoje iskustvo jer vam u ljubavi neće mnogo pomoći mudrost osim ako ne treba da analizirate razloge nečijeg odbojnog stava.


15.3.2018.

Dobijate priliku da iskreno razgovarate sa osobom koja vam je nekada bila veoma draga, moguće da nije slobodna. Trudite se da držite svoje emocije pod kontrolom jer je Mesec u Vodoliji zbog čega ste pomalo zbunjeni i nervozni ali u večenjim satim kada uđe u Ribe bićete mnogo popustljiviji.


STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

16.3.2018.

Verujete da ne možete da se oduprete nekom ko vas na neki način „proganja“ bilo na javi ili u mislima a i ne želite. Mesec u polju privatnosti čini vas spremnm da se nekom poverite. Trudite se da nađete najbolji način kako da se dogovorite sa nekom ko vam je veoma drag oko nekih zajedničkih aktivnosti.


15.3.2018.

Tranzit Marsa i Urana vam ide i dobar aspekt sa Mesecom vam donosi mogućnost da upoznate osobu koja se bavi umetnošću ili koja je spremna da sa vama započne vezu, čak iako ne živi u istom mestu u kom i vi. Trebalo bi da budete otvoreniji i iskreniji prema Ovnu.JARAC ( 22.12.- 19.1.)

16.3.2018.

Veoma ste romantični kada se radi o jednom Raku, Ribama ili nekom drugom Jarcu koga doživljavate veoma ozbiljno. Trudite se da se dopadnete Biku ili Vagi ako ste slobodni ali moguće da ta osoba nije i da zbog toga nećete biti previše uporni u pokušaju da je osvojite.


15.3.2018.

Mesec vas čini spremnim da se aktivirate na svim poljima, kako poslovnom tako i ljubavnom i verovatno ćete biti u stanju da razgovarate sa osobom do koje vam je stalo na način na koji njoj to svakako odgovara. Nemate razloga da se nervirate kada je u pitanju veza sa jednom Devicom ili Vagom.


VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.)

16.3.2018.

Spremni ste da promenite sistem vrednosti i da nekom date na znanje da može da na vas računa. Potrebno vam je mnogo više vremena da biste našli zajednički jezik sa Jarcem nego što vam se čini. Mesec donosi udvaranje na poslu.


15.3.2018.

Nemate način da ubedite Raka da ste  mu lojalni osim ako mu ne učinite uslugu za koju vas je zamolio. Mesec prelazi preko vašeg znaka i donosi vam mogućnost nalaženja rešenja za neki manji konflikt sa jednom Škorpijom i nekim Bikom. Dobro se slažete sa Blizancima, Strelcem i Ovnom.


RIBE ( 20.2.- 20.3.)

16.3.2018.

Želite da se dopadnete jednom Raku, Jarcu ili Škorpiji ali niste sasvim sigurni kako će reagovati na vaš pokušaj da ih osvojite. Verujete u mogućnost stupanja u kontakt sa osobom sa kojom ste nekada bili u strastvenoj ljubavnoj vezi.


15.3.2018.

Možete naći način da se uverite  u lojalnost vašeg partnera ako želite i ako budete iskreni prema njemu. Mesec ulazi u vaš znak kasno uveče i donosi vam dobre vibracije i mogućnost susreta sa Rakom, Bikom ili Škorpjiom. Ne bi trebalo da ulazite u raspravu sa Ovnom ili Vagom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × four =